Paul Sine Haner  
 

   
  Hjem

Om oss

Nyheter

Galleri

Mp3/Video

Presse

Booking

Gjestebok

Linker

 

2013

Foreløpig ingen spillejobber i boks, men det er endel i emning; det blir i alle fall Saint Patricks på Scruffy. Det passer forsåvidt bra med en rolig start på året da det var rimelig hektisk i fjor høst. I november var igjen på plass i "Demningen", studioet til Eirik Grønner på Sotra. Vi spilte inn 6 låter som vi ikke helt har bestemt oss for hva vi skal gjøre med. Kanskje det blir en minicd?

HISTORIKK

2012

4 desember - Richard Thompson er temaet for en konsert i Dale forsamlingshus

24 november - Irsk aften i Eikelandsosen

18 november - Irish blessings, konsert i storsalen Grieghallen sammen med Kristine Gulbrandsen, Dag Arnesen m/band, Bergen Irish dancers og Norges Korforbund.

16 og 17 november - Scruffy Murpys

24 oktober - konsert Fana Folkehøgskule

17 oktober - konsert for BKK

1 september - Pernillekaféen på Fedje

14 juni - Bjørkheim

26 mai spiller vi på Kjelstraumen Vertshus på Austreim.

16 og 17 mars er det duket for Saint Patricks weekend på Scruffy Murphys.

27 januar - spillejobb for Scottish Malt Whisky society Bergen.

2011

Årets julekonsert går av stabelen 30 November på Nøsteboden. Velkommen!

Vi har vært litt slapp med oppdateringen det siste året, men en del spillejobber har det vært. I alle fall blir den første spillejobben etter sommeren 2011 på Pernillekafèen på Fedje. Vi har med oss et nytt PA-anlegg (HK Audio) vi skal teste ut så dette bilr spennende!

Etter en lang sommerferie blir neste spillejobb på Glesvær kaf'è 25 september. Vi gleder oss!

Vi nærmer oss sommerferie og runder av med spillejobb på Statsraaden samt bryllup i Stavern, der Halstein skal være forlover.

Paul Sine Haner er nå også å finne på Facebook. Bli medlem her!

2010

Da skriver vi mars 2010, og vi tar også i år turen til Scruffy Murphy's på Saint Patrick's day 17 mars.

Etter en lang sommerferie er det duket for irsk aften på Kystmuseet i Oen i Øygarden. Dørene åpner kl. 1830.

Neste spillejobb blir i Visekjelleren på Ricks fredag 17 og lørdag 18 april. Showtime er fra kl. 2359 og utover. Stikk innom da vel!

Saint Patrick Day 17 mars, spiller vi på Scruffy Murphy's i Bergen fra kl. 2130 til 2430. Vel møtt!

Når 2008 nå går mot slutten vil vi benytte anledningen til å takke alle som har møtt opp på konsertene våre. Det har vært et begivenhetsfylt år, med arbeidet og utgivelsen av CD'en vår som et høydepunkt, så takk til alle som har bidratt, og ikke minst takk til alle de som har kjøpt skiva! Hanene ønsker dere alle et Godt Nytt år!

Sleppefesten er nå vel overstått, og vi vil takke alle som møtte opp. Takk skal dere ha! 9/12-08 var vi hos NRK Hordaland der vi hadde et lite innslag i formiddagssendingen der vi spilte "Patrick Street", en gammel irsk trad, og "The Sun Will Rise Again" fra den nye skiven. Innslaget kan du høre her.

JULEGAVETIPS!
Vi er nå ferdig med den siste CD'en vår 'A Smile In the Dark' . CD'en er spilt inn i Ravnaberg Studio med Eirik Grønner som lydtekniker, og Olav Tveitane som produsent. CD'en inneholder, i tillegg til tradstoff, en del egenkomponerte låter med tekster skrevet av Michael Smith, som tidligere har samarbeidet med Cato Sanden.
 CD'en kan forøvrig kjøpes her.