Paul Sine Haner  
 

   
  Hjem

Om oss

Nyheter

Galleri

Mp3/Video

Presse

Booking

Gjestebok

Linker

 

BEGYNNELSEN
Paul Sine Haner ble startet våren `96. Bergenskoret Lyderhorn satte opp forestillingen "Sild og potet" som hadde fellestrekk mellom irsk og norsk folkemusikk som tema. Musikerne i denne forestillingen var Ingvar Andreassen, Per Pahr og Paul Field (da medlemmer i koret) samt innleide musikere, deriblant Halstein Gåsemyr. Lydtekniker på forestillingene var Øivind Hjønnevåg. Etter at forestillingene var vel overstått, bestemte vi oss for å forsette med bandet. Øivind Hjønnevåg la lydteknikken delvis på hyllen og ble med i bandet. I tillegg fikk vi med oss Andy Murphy på irsk sekkepipe.

MUSIKKEN
PSH spiller tradisjonell folkemusikk fra Irland og de omkringliggende øyer, men har også egenkomponerte sanger på repetoiret.

HISTORIKK
PSH deltok i '98 i NRK's programserie om folkemusikk, Halvbror til Reven. Samme år var vi oppvarmingsband for Dubliners under Midtsommerfestivalen i Ytre Arna. Av nyere meritter er våre opptredener i Grieghallen sammen med Marianne Juvik Sæbø og Irish Dance Company i Bergen verdt å nevne. I tillegg til dette har PSH gjennom årene blitt invitert til å spille på alt fra puber til festivaler over hele Vestlandet. Høsten 2006 deltok vi på River Still Flowing, en konsert dedikert Cato Sandens minne, i Logen i Bergen. Dette resulterte i et samarbeid med Mike Smith, tekstforfatter for bla. Cato.

BESETNING
Bandet
i dag består av:

Paul Field: Vokal, bodhrán

Ingvar Andreassen: Gitarer, sang

Halstein Gåsemyr: Fele, sang

Bjørn Vik: Bass, sang

Øivind Hjønnevåg: Bouzouki, mandolin, bodhrán, fløyter og sang

I tillegg er Andy Murphy, irsk sekkepipe og fløyter assosiert medlem, og er med når tid og anledning tillater det.

 

 
       

 

     
       

 

 

   
>